Η σύμβουλος χρώματος Αθηνά Μπαλάση μάς συστήνει την προσωπική χρωματική ανάλυση στην πιο σύγχρονη μορφή της!

Το χρώμα έχει σημαντική και πολύπλευρη επίδραση στη ζωή μας. Καθορίζει την εμφάνισή μας, το πώς αισθανόμαστε, τα μηνύματα που εκπέμπουμε και αποτελεί ένα ισχυρό μέσο στη μη λεκτική επικοινωνία.

Τα χαρακτηριστικά μας δείχνουν διαφορετικά, πιο θαμπά, πιο υγιή, πιο έντονα κ.λπ. ανάλογα με τα χρώματα που τα πλαισιώνουν, συμπαρασύροντας την εικόνα μας στο σύνολό της. Ακόμα και το πιο elegant ρούχο ή ένα εξαιρετικής ποιότητας foundation, δε λειτουργεί υπέρ μας, αν το χρώμα του δε μας ταιριάζει.

Η προσωπική χρωματική ανάλυση – personal colour analysis βασίζεται στην επιστήμη του χρώματος για να μας παρέχει το πλεονέκτημα της γνώσης των χρωμάτων που αναδεικνύουν στο έπακρο την εμφάνισή μας. Αναλύει τους φυσικούς χρωματισμούς των χαρακτηριστικών, δηλαδή του δέρματος, των ματιών και των μαλλιών και προσδιορίζει την παλέτα των χρωμάτων που εναρμονίζεται με αυτούς. Η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρωματική ανάλυση για τον προσδιορισμό των αποχρώσεων που συμπληρώνουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου. Ακολουθώντας τη χρωματική παλέτα μας στο ντύσιμο και το μακιγιάζ, η ισορροπία, η συνοχή και η κομψότητα που δημιουργούνται αποκαλύπτουν την καλύτερη εικόνα μας.

Η Αναλύτρια – Σύμβουλος Χρώματος Αθηνά Μπαλάση μέσα από την ιστοσελίδα “My Colours” μάς συστήνει την χρωματική ανάλυση στην πιο σύγχρονη μορφή της. Πιστοποιήθηκε ως Colour Consultant από την Sterling Style Academy της Νέας Υόρκης, σε ένα ακριβές σύστημα χρωματικής ανάλυσης, το οποίο εστιάζει στη λεπτομερή εξέταση του προσωπικού χρωματισμού και παρέχει σαφή και εξατομικευμένα αποτελέσματα, ενώ διαφοροποιείται από την εποχική χρωματική ανάλυση, και δε χρησιμοποιεί colour drapes και υποκειμενικά τεστ. Ταυτόχρονα, η συμβουλευτική χρώματος λαμβάνει υπόψη την προσωπικότητα, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής μας ώστε οι προτάσεις της να συνάδουν με τη μοναδική φυσιογνωμία μας.

Η Αθηνά Μπαλάση έλαβε πρόσφατα τη σημαντική διάκριση Best of the Best in Color Analysis for Outstanding Achievement από την Sterling Style Academy για τη δημιουργία της συλλογής ψηφιακών χρωματικών παλετών στην οποία αποτύπωσε τα ιδανικά χρώματα για το ντύσιμο και το μακιγιάζ κάθε ποιότητας προσωπικού χρωματισμού.

Οι συνεδρίες χρωματικής ανάλυσης που παρέχονται από το “My Colours” πραγματοποιούνται κυρίως διαδικτυακά (online), χωρίς το άγχος της μετακίνησης και της πίεσης του χρόνου. Οι χρωματικές παλέτες, αναπόσπαστο μέρος της χρωματικής ανάλυσης, παρέχονται σε ψηφιακή  μορφή και αποτελούν τον απόλυτο οδηγό για αλάνθαστες επιλογές. Μπορούμε να τις έχουμε πάντα μαζί μας, στο κινητό ή το tablet, όταν επιλέγουμε ρούχα, αξεσουάρ και προϊόντα μακιγιάζ. Ιδανική λύση, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, για μοναδικές, λαμπερές και εντυπωσιακές  εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμμα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

www.mycolours.gr

About Post Author