Χώρισε η Meryl Streep μετά από 45 χρόνια γάμου

Η Meryl Streep ζει χωριστά από τον Don Gummer εδώ και περισσότερα από 6 χρόνια – Το διαζύγιο και τα 4 παιδιά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Meryl Streep και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Don Gummer, χώρισαν. Μάλιστα, με ανακοίνωση του εκπροσώπου της ηθοποιού στην εφημερίδα Mirror, το ζευγάρι γνωστοποίησε ότι έχει χωρίσει τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά θέλησε τώρα να το κάνει γνωστό, μετά και το δημοσίευμα του Page Six.

«Ο Don Gummer και η Meryl Streep έχουν χωρίσει εδώ και περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει να ζήσουν χωριστά» ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: τον 43χρονο Henry Wolfe, την 40χρονη Mamie Gummer, την 37χρονη Grace Gummer, και την 30χρονη Louisa Jacobson, καθώε και πέντε εγγόνια.

Ο αδερφός της Meryl Streep ήταν αυτός που της γνώρισε το 1978 τον Don. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια κιόλας χρονιά και το 1985 μετακόμισαν σε μια πολυτελή έπαυλη στο Κονέκτικατ αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 1990 αγόρασαν μια έπαυλη αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Brentwood του Λος Άντζελες και τα επόμενα χρόνια επέστρεψαν στο Κονέκτικατ.

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν όμως ρωτήθηκαν για το γάμο τους το 2002 είπαν ότι το μυστικό τους είναι «η καλή θέληση και η προθυμία να σκύβουν ο ένας προς τη μεριά του άλλου – και να το βουλώνουν πού και πού» όπως είχαν πει.

About Post Author