Στις φλόγες η βίλα που ετοίμαζαν Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης πριν χωρίσουν

Η Ζέτα Μακρυπούλια υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τους δύο όμως να χωρίζουν πέρυσι τέτοια εποχή, αφήνοντας πίσω αρκετές εκκρεμότητες ως προς την περιουσία, που έπρεπε να μοιραστεί, έστω κι αν δεν είχαν παντρευτεί.

Οι δυο τους, μάλιστα, βίωσαν μετά τον χωρισμό μια νέα δύσκολη στιγμή. Κι αυτό, επειδή η τεράστια φωτιά στην Εύβοια διακρίσεις δεν έκανε κι έκανε «στάχτη και μπούρμπερη» ένα σπίτι, που είχαν ξεκινήσει να χτίζουν μαζί, αλλά το άφησαν πριν καν ολοκληρωθεί.

Το σπίτι σε μαγευτικό τοπίο και ο λόγος που έμεινε… στα μπετά

Πρόκειται για το σπίτι, που έχτιζαν στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στον Γαλατσώνα. Οι δυο τους είχαν μαγευτεί από το μέρος, ωστόσο όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, θέλησαν να το πουλήσουν, αν και η Ζέτα σήμερα διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως συνεχίζει και αναφέρει το περιοδικό Ciao, το σπίτι τελικά δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά. Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους. Μετά τον χωρισμό τους, έπρεπε να συναντηθούν από κοντά και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού, όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, για δυο λόγους. Πρώτον διότι ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, έγινε στάχτη. Δεύτερον, ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό. Ζέτα και Μιχάλης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.