Παντρεύεται ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου! Η κούκλα νύφη και ο όρος που έθεσε η Τατιάνα Στεφανίδου! 

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές στη ζωή τους, αφού φαίνεται πως ο γιος του δημοσιογράφου με την αθλητική συντάκτρια θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο των δύο γονιών και της μητριάς του, αλλά έχει φτιάξει τη δική του ζωή, έναν κόσμο που μοιράζεται με μια εντυπωσιακή δεσποινίδα, με την οποία είναι μαζί εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο επερχόμενος γάμος και ο όρος που έθεσε η Τατιάνα Στεφανίδου Στεφανίδου

Σε αρκετές περιπτώσεις έχει δώσει… αφορμές για να συζητείται το θέμα του γάμου, αν και φυσικά κρατά χαμηλό προφίλ στα social media. Σε μια από τις αναρτήσεις του, όμως, είχε αναλύσει μέχρι και τους λόγους… να την παντρευτεί και οι γονείς του θεωρούν, ότι δεν χρειάζεται άλλο να καθυστερούν οι επισημοποιήσεις.

Η Στεφανίδου, δε, που έχει λατρέψει τον Λάμπη από μικρό παιδί, όταν τον γνώρισε με το γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, συγκινήθηκε «βαθιά» κι έδωσε την ευχή της στον 26χρονο, που νιώθει και σαν δικό της γιο. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», μάλιστα, ζήτησε να είναι εκείνη, που θα τον συνοδεύσει μέχρι την εκκλησία.

Η ίδια, άλλωστε, πάντοτε ήταν εξαιρετικά προοδευτική στις απόψεις της, θεωρώντας πως δε θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα αυτό το αίτημά της, μιας και πλέον η κοινωνία έχει αποδεχθεί το γεγονός, ότι υπάρχουν παιδιά χωρισμένων παιδιών, ενώ οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Πηγή: europost.gr

About Post Author