Η σοκαριστική εξομολόγηση της Sharon Osbourne – Έφθασε στα άκρα μετά την απιστία του Ozzy

Η Sharon Osbourne προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της Ozzy Osbourne. Η τηλεπερσόνα, που σήμερα είναι 71 χρόνων, ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε για την τετραετή εξωσυζυγική σχέση του Ozzy το 2016.

Η Sharon ανακάλυψε την απιστία του Ozzy με μια κομμώτρια, ονόματι Michelle Pugh, αφού έψαξε τα email του.

Ο Ozzy, 75 ετών, και η Michelle είχαν σχέση μεταξύ 2012 και 2016, η οποία μάλιστα προκάλεσε τον χωρισμό του ζευγαριού για ένα διάστημα. Όπως είπε η Sharon, προσπάθησε να πάρει υπερβολική δόση εξαιτίας της απιστίας του.

Μιλώντας στη σκηνή με τη φίλη της Jane Moore, η Sharon αποκάλυψε: “Πάντα, πάντα είχε γκρούπι και ήμουν τόσο συνηθισμένη σε αυτό. Αλλά όταν γνωρίζει το όνομα του ατόμου, πού μένει και πού εργάζεται… είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, καθώς έχετε επενδύσει συναισθηματικά. Πήρα, δεν ξέρω πόσα χάπια.

Σκέφτηκα ότι “τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, είναι καλά και μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους”. Έτσι πήρα υπερβολική δόση και κλειδώθηκα στην κρεβατοκάμαρα. Η καμαριέρα προσπάθησε να μπει για να καθαρίσει το δωμάτιο και με είδε”.

Την εποχή που η Sharon ανακάλυψε τις ατασθαλίες του Ozzy, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους, επιβεβαιώνοντας ότι είχε χωρίσει από τον ροκά των Black Sabbath, τον οποίο παντρεύτηκε το 1982, στην εκπομπή The Talk το 2016.

Είπε: “Είμαι 63 ετών και δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι… Αποφεύγω να βλέπω φωτογραφίες ή να διαβάζω οτιδήποτε. Ξέρω τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να διαβάσω ή να δω γι’ αυτό. Είναι σαν να βάζεις αλάτι σε μια πληγή. Δεν χρειάζεται… Γύρισε πίσω και τώρα βγήκα από το σπίτι.

Το 2019, ο Ozzy επαίνεσε τη Sharon ως “θεό” που τον δέχτηκε πίσω μετά τη σχέση του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Sun, είπε: “Η Sharon και εγώ δεν ήμασταν ποτέ τόσο κοντά όσο τώρα. Είναι υπέροχα. Η Sharon ήταν ένας θεός.

Είπε: “Όλοι κάνουμε λάθη. Είμαι τυχερός που με δέχτηκε πίσω. Μερικές φορές κάθομαι εκεί και σκέφτομαι, τι στο καλό σκεφτόμουν;. Δεν θα καταλάβω γιατί συνέβη μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω”.

About Post Author