Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφθηκαν το ακριβότερο εστιατόριο στον κόσμο

Ύστερα από ένα γεμάτο πρόγραμμα με εμφανίσεις στην περίοδο των εορτών, αλλά και προσπαθώντας να αποδεχθεί την απώλεια του Βασίλη Καρρά, που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην καριέρα της, η Δέσποινα Βανδή απέδρασε στο Λονδίνο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ταξιδεύει πολύ συχνά στη μητρόπολη του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου επισκέπτεται την κόρη της, Μελίνα, που σπουδάζει εκεί. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση επισκέφθηκε τη βρετανική πρωτεύουσα με τον αγαπημένο της.

Έπειτα, λοιπόν, από ένα δύσκολο φινάλε στο 2023, η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε το 2024 με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το ζευγάρι μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από τα όσα έζησε στο Λονδίνο. Μάλιστα, επισκέφθηκαν και το εστιατόριο «Bacchanalia», που εκτιμάται πως είναι το πιο ακριβό στον κόσμο και το οποίο σερβίρει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Μάλιστα, για να δημιουργηθεί, επενδύθηκαν περίπου 75 εκατομμύρια λίρες και στεγάζεται σε ένα παλιό γκαράζ της Porsche.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Βασίλης Μπισμπίκης, εμφανίζονται δυο χέρια πιασμένα σαν μια γροθιά, αλλά και τα πρόσωπά τους μισά να συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Το ζευγάρι, πάντως, συνηθίζει να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό στο διάστημα των περίπου δύο ετών που είναι μαζί. Τον περασμένο Οκτώβριο, μάλιστα, είχαν βρεθεί στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

About Post Author