Η απάντηση του Τάκη Ζαχαράτου στο σάλο που δημιουργήθηκε με το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου

Ο Τάκης Ζαχαράτος την βραδιά των εκλογών… εμφανίστηκε ως Πόπη Τσαπανίδου στον αέρα του ANT1, γεγονός που ωστόσο έκανε την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει έντονα.

«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση» τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος – χθες Παρασκευή 30/6 – ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου στο Faliro Summer Theatre και απάντησε για πρώτη φορά μετά το περιβόητο σκετς στην Πόπη Τσαπανίδου.

«Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου που την έχω αφιερώσει πρώτα από όλα στην μητέρα μου και στις σπουδαίες Ελληνίδες. Όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Και ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό,τι δίνεις παίρνεις», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Πηγή: TVNEA.COM

About Post Author