Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτοί θα πάρουν την περιουσία της – Το «φιλέτο» στην Ακρόπολη και η κληρονομιά

Η «βασίλισσα της νύχτας» μετά από τόσα χρόνια έχει αρκετά περιουσιακά στοιχεία

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά από τόσα χρόνια καριέρας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία, που μάλιστα εμπεριέχει και ένα «φιλέτο» στην Ακρόπολη. Ποιοι θα πάρουν την κληρονομιά;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αυτές τις ημέρες περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της με την είδηση της νοσηλείας της να δημιουργεί ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και φυσικά στο κοινό, που έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια τη μυθική ηθοποιό.

Αυτή είναι η περιουσία της

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ίδια, πριν από ένα χρόνο στο περιοδικό “Χάι” είχε αποκαλύψει ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων, που έχει βγάλει έχουν πάει το βεστιάριο, που διατηρεί.

Εκτός από την αγάπη για τα ρούχα και τον καλλωπισμό η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι έχει δημιουργήσει μια περιουσία με ακίνητα. Το σπίτι της στην Κινέτα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, καθώς και εκείνο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία της Ζωζώς θα κληρονομηθούν από τα ανίψια της, καθώς έχει κάνει τη διαθήκη της.

Το σπίτι στην Κινέτα γιατί δεν το φτιάχνετε;

Λόγω κόστους. Ό,τι χρήματα είχα και δεν είχα, τα έβαλα σε αυτό το σπίτι. Παρότι βλέπω από πάνω τα καμένα, το έχω συνηθίσει. Ξεπέρασα τη στεναχώρια. Την ημέρα που κάηκε, ήμουν μακριά και όταν γύρισα και το είδα, δεν έκλαψα καθόλου. Ήρθαν οι δημοσιογράφοι και τους έκανε εντύπωση αυτό.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σκεφτήκατε να το πουλήσετε;

Μου είπαν πολλοί ότι μπορώ να πάρω καλά χρήματα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Βρέθηκε κάποιος κάποτε πριν καεί και μου πρόσφερε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν το πουλάω. Νομίζω ότι η θάλασσα είναι μόνο εδώ στην Κινέτα, ότι δεν υπάρχει άλλου. Αργότερα τι θα γίνει δεν ξέρω. Εγώ «έφτιαξα» την Κινέτα, περνούσαν τα λεωφορεία και έκαναν στάση λέγοντας «εδώ είναι το σπίτι της Ζωζώς». Έβγαλαν και δρόμο στο όνομα μου. Έκανα πολλά πράγματα για την Κινέτα, δωρεάν χοροεσπερίδες και άλλα. Έχω δώσει τον εαυτό μου σε αυτή την περιοχή.

Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Έχετε κάνει διαθήκη;

Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Γιατί τα πουλήσατε;

Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

Πηγή: athensmagazine.gr

About Post Author