Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν μπορεί να μιλήσει, δυσκολεύεται, αλλά επικοινωνεί»

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας. Τί λέει η σύντροφός του.

Στη νευρολογική κλινική στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται με εγκεφαλικό από χθες ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όπως ανέφερε η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, ο ηθοποιός και μουσικός παρόλο που δεν μπορεί να μιλήσει επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται. 

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day τόνισε για την κατάσταση της υγείας τους: «Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον». Σε νεότερες δηλώσεις της στην εκπομπή ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε μία ήρεμη νύχτα, παραμένει όμως ίδια η κατάσταση, έχει πίεση την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και λίγο πυρετό. Ενημέρωσε επίσης ότι η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει.

Σοκαρισμένοι δήλωσαν φίλοι του Δημήτρη Σταρόβα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε: «Είμαι σε σοκ. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί».

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε ότι γνωστοί της τής είπαν ότι είναι «σε σχετικά καλή κατάσταση και είναι διαχειρίσιμο όλο αυτό».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καλός φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, σημείωσε σήμερα ότι οι γιατροί περιμένουν να κλείσει ένα 24ωρο. «Νομίζω ότι όλοι όσοι αγαπάμε τον Δημήτρη -εντάξει εμένα είναι σαν αδερφός μου και πραγματικά το εννοώ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – θέλουμε να πάει πολύ γρήγορα καλά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

About Post Author