Βανδή: «Δεν είμαι μια 50άρα που το παίζει 25αρα»

Μια απίθανη ατάκα είπε η Δέσποινα Βανδή στις τελευταίες της δηλώσεις, για την ηλικία της που έχει φτάσει τα πενήντα έτη. Ακόμη μίλησε για τον τρόπο που τα media σχολιάζουν την ηλικία των γυναικών και όχι των αντρών.

Οι δηλώσεις της

«Είμαι ευέλικτο άτομο. Δεν ήμουν έτσι όμως πάντα. Μεγαλώνοντας είδα ότι είναι προτέρημα τελικά το να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και στα δεδομένα γιατί αλλιώς θα σπάσεις’. Μεγαλώνοντας και ειδικά μετά τα 40 είπα ότι θέλω να δοκιμάσω πράγματα, αφού το νιώθω μέσα μου, κι αποτυχία να κάνω θα είναι ένα δικό μου λάθος το οποίο αγαπώ. Δεν αποφασίζουν άλλοι για μένα, εγώ αποφασίζω για μένα, σωστό ή λάθος, το αγαπώ, θα το τολμήσω. Μη μου μείνει απωθημένο ότι δεν το έκανα. Μέχρι τότε ήμουν αρκετά κλειδωμένη. Φοβόμουν να τολμήσω γιατί όταν συνηθίζεις να κάνεις επιτυχία μέσα από συγκεκριμένα πράγματα, είναι πολύ πιο δύσκολο να τολμήσεις να εκτεθείς σε κάποια άλλα» Είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή για την ηλικία της και τα στερεότυπα

«Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν, δεν αλλάζεις εσύ. Και στα 49 και στα 48 βρισκόμουν πάνω κάτω στα ίδια. Με το που μπαίνει το 50 σε μια γυναίκα αρχίζει να λέει η άλλη, ‘αυτή η φωτογραφία που έβγαλες είναι λίγο αρκετά σeξι, μήπως τώρα.; Τώρα είσαι 50! Ναι αλλά στα 49 δεν σε πείραζε. Ναι αλλά τώρα’» είπε και εξήγησε:«Άρα αλλάζει η οπτική των άλλων προς εσένα, διότι εσύ είσαι αυτό που ήσουν. Δεν σου επιτρέπεται επειδή μπήκε ένας αριθμός; Γιατί; Ποιος το ορίζει αυτό; Ξέρω πολύ καλά πού βρίσκομαι. Δεν με ενδιαφέρει κανείς να με λέει 25 ή 30. Δεν είμαι άλλωστε. Δεν είμαι μια 50άρα που θέλει να κάνει μια που είναι 25. Προσπαθώ να κάνω έναν άνθρωπο καλοδιατηρημένο στην ηλικία που βρίσκεται» κατέληξε.Παράλληλα, κάνοντας μια μίνι αναδρομή στα πιο εντυπωσιακά της εξώφυλλα στο περιοδικό DownTown, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο τα περιοδικά και τα site προβάλλουν τις ηλικίες των γυναικών και όχι των ανδρών.