Δήμος Ερμιονίδας: Μοίρασε στους πολεμικούς ανταποκριτές τιμητικές πλακέτες, που είναι για γέλια και για κλάματα

Από Κρικόρ Τσακιτζιάν

Ο Δήμος Ερμιονίδας και η Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. πραγματοποίησαν εκδήλωση στην Ερμιόνη Αργολίδας και έδωσαν τιμητικές πλακέτες στους πολεμικούς ανταποκριτές που κάλυψαν τον πόλεμο, Ουκρανίας – Ρωσίας. 

Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να πει στο δήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργακόπουλο, να μη μοιράσει τις συγκεκριμένες πλακέτες γιατί θα γίνει ρεζίλι; 

Κανείς δεν πρόσεξε ότι ήταν ανορθόγραφες οι πλακέτες; Ήθελα να ήξερα, καμάρωνε ο δήμαρχος όταν πρόσφερε σε δημοσιογράφο μια πλακέτα που έγραφε: 

«Σε αναγνώριση και εκτίμηση της ανιδιοτελής κοινωνικής προσφοράς στον πόλεμο ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ»; 

Καλύτερα να τις είχε αποσύρει και να τους έδινε από μια περγαμηνή και να τους έλεγε ότι οι πλακέτες θα τους σταλούν σπίτι, λόγω τεχνικού προβλήματος, παρά αυτό που μοίρασε και να τους θεωρήσουν όλους αγράμματους και να γίνουν ρεζίλι. 

Μετά ενοχλείται κι από πάνω ο κ. Γεωργακόπουλος όταν του επισημαίνουν τα λάθη του και υποβάλει μηνύσεις σε όποιον το τολμά. 

Πάντως για την αποκατάσταση της τάξης να επισημάνω ότι, έχει προγραμματιστεί από το πλέον αρμόδιο θεσμικό όργανο, που είναι το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, μέσα στο Σεπτέμβριο να γίνει εκδήλωση στην παλιά Βουλή και να τιμηθούν με κάθε επισημότητα, όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι του Τύπου που πήραν μέρος στον πόλεμο της Ουκρανίας. Η απόφαση έχει παρθεί πολύ πριν αποφασίσει ο δήμαρχος Ερμιονίδας να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη φιέστα.