Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή – Οι τρυφερές αναρτήσεις

Τρία χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα (1/9) η Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μάνο Νιφλή. Φυσικά, το ζευγάρι προχώρησε σε ανάλογες αναρτήσεις στα social media.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018 στη Σαντορίνη και έκτοτε είναι αχώριστοι. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή ξεχωριστή ημέρα η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες από την μέρα του γάμου τους.

Οι αναρτήσεις της Ελισάβετ Μουτάφη και του Μάνου Νιφλή για την επέτειο γάμου τους

Η Ελισάβετ Μουτάφη έγραψε στη ανάρτηση: “3 χρόνια. Σ’ΑΓΑΠΑΩ” ενώ ο Μάνος Νιφλής έγραψε: “Σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ζωής μας. Υπέροχο γιατί το κάνουμε μαζί. @elisavet_moutafi_official. Στα πρώτα βήματα, με φωτογράφο τον @nikoschatzinikolaou, πολλούς φίλους και πολλούς κουμπάρους!”. Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός πριν λίγο καιρό νόσησε από κορωνοϊό.

 

Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή φωτογραφίες
Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή

Ατύχημα για την ηθοποιό

Η Ελισάβετ Μουτάφη εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο πλατό του Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε πριν εμφανιστεί στην εκπομπή.

Η σπουδαία ηθοποιός είχε στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο φρύδι της ένα τσιρότο με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η Σίσσυ Χρηστίδου και φυσικά να την ρωτήσει τι ακριβώς συνέβη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη την καθησύχασε λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν έπαθα. Είχα μια στενή επαφή με το πορτμπαγκάζ και το άνοιξα ελαφρώς. Μου έβαλαν τα τσιροτάκια αυτά για να κλείσει. Δεν έκανα ράμματα, γιατί τα ράμματα μπορεί να αφήσουν και σημάδι. Αυτά είναι πιο safe γιατί ήταν μικρούλι (το τραύμα). Τα παθαίνω αυτά εγώ, δεν είναι κάτι, Είναι μέσα στα standards μου».

Ωστόσο, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή, αλλά και στην περιπέτεια κορωνοϊού που πέρασε πριν λίγο καιρό.

«Σε πράγματα καθημερινά μπορεί και να τσακωνόμαστε. Αλλά όταν σέβεται ο άλλος την προσωπικότητά σου αυτό είναι το σημαντικό και αυτό υπάρχει με το Μάνο. Με θαυμάζει πολύ στη δουλειά μου και αυτό μου αρέσει. Είναι πολύ συγκινητικό. Έτσι με έριξε! Με παρακολουθούσε η μαμά του που έφυγε από τη ζωή, δυο μήνες πριν γνωριστούμε. Σέβεται πολύ τη δουλειά μου. Τώρα που θα λείπω ένα μήνα στην Κύπρο, μου λέει θα πας είναι η δουλειά σου. Είναι κάτι που σου αρέσει. Στην αρχή έλεγε για πλάκα “εγώ τα έχω με ναυτικό”!»

Αναφορικά με το ατελιέ του θείου της και σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιου είπε χαρακτηριστικά: «Για την ενασχόλησή μου με το ατελιέ του Μάκη Τσέλιου, έχω ένα άγχος. Έχω ένα βάρος που λέγεται Μάκης Τσέλιος. Όταν μου το πρότεινε ο θείος μου, ο Μάνος είναι ο πρώτος που μου είπε ναι και αυτό με έκανε να το αποφασίσω αμέσως».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό: Το πέρασα πολύ ελαφριά και ήμουν πολύ τυχερή. Δεν είχα γεύση όσφρηση και ένα μικρό συναχάκι. Ήταν στιγμές που ένιωθα μόνη μου. Όταν σκέφτεσαι πως μπορείς να μολύνεις έναν άνθρωπο και μπορεί να πεθάνει είναι πολύ άγριο».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours