Μία διαφορετική ταινία υπερηρώων υπόσχεται η σκηνοθέτις του «The Marvels»

Και ενώ το όνομα της Marvel μπορεί να μην είναι αρκετό για να εγγυηθεί πλέον ένα πολιτιστικό φαινόμενο, η Νία ΝταΚόστα (Nia DaCosta) πιστεύει ότι το επερχόμενο ντεμπούτο της με την ταινία υπερηρώων «The Marvels» είναι αρκετά μοναδική ώστε να γίνει επιτυχία στους θαυμαστές των κόμικ

Το γενικό ενδιαφέρον για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel φαίνεται να έχει εξασθενίσει, όμως ο ισχυρός κατάλογος των επερχόμενων ταινιών της Marvel Studios καθιστά σαφές ότι η «μηχανή» δεν πρόκειται να επιβραδύνει σύντομα.

Και ενώ το όνομα της Marvel μπορεί να μην είναι αρκετό για να εγγυηθεί πλέον ένα πολιτιστικό φαινόμενο, η Νία ΝταΚόστα (Nia DaCosta) πιστεύει ότι το επερχόμενο ντεμπούτο της με την ταινία υπερηρώων «The Marvels» είναι αρκετά μοναδική ώστε να γίνει επιτυχία στους θαυμαστές των κόμικ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Total Film», η ΝταΚόστα είπε ότι κατανοεί το επιχείρημα που λέει ότι οι θεατές έχουν βαρεθεί τις ταινίες με υπερήρωες, αλλά εξήγησε ότι πιστεύει πως το «The Marvels» έχει έναν μοναδικό κωμικό τόνο που θα το ξεχωρίσει από το πλήθος.

«Νομίζω ότι η κούραση για τους υπερήρωες είναι γεγονός», είπε η ΝταΚόστα. «Η μεγαλύτερη διαφορά από τις άλλες ταινίες του MCU μέχρι σήμερα είναι ότι το [“The Marvels” είναι] πραγματικά εκκεντρικό και αστείο. Οι κόσμοι στους οποίους πηγαίνουμε σε αυτήν την ταινία είναι κόσμοι αντίθετοι με άλλους που έχετε δει στο MCU. Φωτεινοί κόσμοι που δεν έχετε ξαναδεί».

Το «The Marvels» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: skai.gr

About Post Author