Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έμαθα πολύ δύσκολα τον θάνατο του, οδηγούσα και κόρναραν από πίσω»

“Ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε και οι δυο μας παρέα πέρα από την τετράδα” εξομολογήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Καλεσμένος του Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή Τετ α Τετ το απόγευμα της Κυριακής. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία αλλά και στενή φιλία που είχε με τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο ενώ περιέγραψε και τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «όσοι ξέραμε τον Βλάσση και τον ξέραμε καλά, ξέρουμε έναν άλλον Βλάσση. Από τα πιο ευαίσθητα και τρυφερά πλάσματα που έχεις δει και έχεις συναντήσει στη ζωή σου. Το έκρυβε με την προσωπικότητα του και το έκανε όλο αυτό για να κρύβει ακριβώς αυτό. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί και πάρα πολύ τρυφερός άνθρωπος».

«Πάω για ένα πρωινό γύρισμα, δεν θυμάμαι που, είμαι σε ένα αυτοκίνητο και οδηγάω πάνω στη γέφυρα της Χαλκίδας. Ακούω για τον θάνατο του Βλάσση στο ραδιόφωνο του Flash. Παρκάρω, κόρναραν από πίσω και έκαναν διάφορα, αρχίζω να παίρνω τηλέφωνο και μου τα είπαν. Το έμαθα πολύ άσχημα δηλαδή. Ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε και οι δυο μας παρέα πέρα από την τετράδα».

“Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ” ξεκαθαρίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Αφοπλιστικά ειλικρινής για όλα εμφανίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την Κυπριακή τηλεόραση το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο και επέλεξε να βάλει οριστικά… Χ στον Γιάννη Πλούταρχο.

Ειδικότερα, μιλώντας για την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και το πλήθος καλλιτεχνών που πέρασαν από αυτήν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως «δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα» και είπα τέλος. Χ».

«Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε «βεβαίως, βεβαίως» και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;» πρόσθεσε, με νόημα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha Κύπρου.