Η ηθοποιός, Ευγενία Σαμαρά μίλησε στο «Δύο στη 1» για την κρίση ηλικίας, την ψυχοθεραπεία, αλλά και τη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Πέρασα μία φάση που με ενοχλούσε η ερώτηση: πότε θα παντρευτείς; Έχει να κάνει με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Πλέον δε μπορεί να με ενοχλήσει ή να με ταράξει κάτι που στην ουσία δεν με αφορά. Κοινωνικά, βέβαια, είναι άσχημο, μας πάει πίσω».

Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη»

«Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές, στιγμές ανασφάλειας. Πλέον το αγκαλιάζω πιο εύκολα απ’ ό,τι παλιά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ πολύ. Τώρα είμαι στη φάση που λέω ότι οκ, περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που δεν αισθάνομαι δυνατή, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη, όλα. Θα ξυπνήσω μία άλλη μέρα και θα ‘ναι πολύ καλύτερα, δεν πειράζει».

«Έπαθα κρίση ηλικίας για πρώτη φορά φέτος, στα 35 μου. Με φρίκαρε ότι από τα 30 είχα μία εικόνα για εμένα στα 35 που δεν είμαι σήμερα. Στο κομμάτι της μητρότητας, ένα άγχος. Μου έφυγε όμως».

«Είχα μία περιέργεια σε σχέση με τη ζωή μου και τα μοτίβα που ακολουθώ. Δεν καταλάβαινα γιατί κάνω κάποιες επιλογές. Έτσι κάπως ξεκίνησα να ψάχνομαι και δεν θέλω να σταματήσει αυτή η διαδικασία».

About Post Author

You May Also Like

More From Author