Ζευγάρι ανακάλυψε κρυφό μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα – Το μετάνιωσαν πικρά όταν το διάβασαν

Το βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Tik Tok

Είναι σίγουρα πολύ όμορφο το συναίσθημα να βρίσκει κάποιος ένα μπουκάλι μέσα στη θάλασσα, στο οποίο μέσα υπάρχει κάποιο μήνυμα.

Το μήνυμα μέσα στο μπουκάλι ενδέχεται να έρχεται από πολύ μακριά και να έχει γραφτεί πολλά χρόνια πριν, κι αυτή η σκέψη από μόνη της δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα.

Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε με ένα ζευγάρι από την Αυστραλία, το οποίοι βρήκε ένα μπουκάλι στη θάλασσα. Το μπουκάλι αυτό περιείχε μέσα ένα γράμμα. Και… στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά.

Ο Rick και η Crystal απολάμβαναν τη βόλτα του στην παραλία, όταν εντόπισαν ένα μπουκάλι να επιπλέει στη θάλασσα. Τότε, ο Rick άρπαξε το διαφανές, γυάλινο δοχείο, το οποίο περιείχε ένα κομμάτι χαρτί μαζί με κάτι που έμοιαζε με άμμο και το έδωσε στη σύντροφό του για να το ανοίξει.

Συνειδητοποιώντας ότι ο «λαιμός» του μπουκαλιού ήταν πολύ στενός για τα δάχτυλά της, το αναποδογύρισε ρίχνοντας την άμμο στη παραλία. Η Κρίσταλ εξακολουθούσε να μην μπορεί να βγάλει το σημείωμα, ωστόσο κατάφερε να το διαβάσει μέσα από το θολό γυαλί.

Το μετάνιωσαν αμέσως…

«Εδώ βρίσκονται οι στάχτες του Τζέφρι» είπε, πριν την ακούσουμε να λέει «ααααα» από τον τρόμο.

Συνεχίζοντας, διάβασε: «Αν βρεθεί, παρακαλώ ρίξτε το μπουκάλι στην θάλασσα για να μπορέσω να συνεχίσω το ταξίδι μου».

Συνειδητοποιώντας ότι μόλις είχαν πετάξει τα αποτεφρωμένα λείψανα ενός ανθρώπου και είχαν καταστρέψει την τελευταία του επιθυμία, ο Ρικ απάντησε αμήχανα: «Ουπς».

Το βίντεό τους συγκέντρωσε περισσότερες από 1,8 εκατομμύρια προβολές και 234.000 likes μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, καθώς χιλιάδες άλλοι TikTokers θέλησαν να συμπαρασταθούν στο άτυχο ζευγάρι.

«Τέλος πάντων, καλώς ήρθες στην Αυστραλία Geoff» έγραψε ένας χρήστης.

Δείτε το βίντεο

@auslapourway This was not a set up, it was a total accident. #FNQGeoffrey#ashes#ooops#soz#gatheredGeoffbackbinbottle#thrownbackout ♬ original sound – Rick & Crystal | lap Aus

tanea.gr

About Post Author