Γιώργος Τράγκας: Ανοίγει η διαθήκη του με 12 ακίνητα σε Ακρόπολη, Γαλλία, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη

Με 12 ακίνητα σε Ακρόπολη, Γαλλία, Λας Βέγκας, Νέα Υόρκη και Μαϊάμι ανοίγει η διαθήκη του Γιώργου Τράγκα.

Ο δημοσιογράφος πέθανε στις 14 Δεκεμβρίου από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο εκλιπών είχε μεγάλη περιουσία, που περιλαμβάνει ακίνητα – φιλέτα σε ΗΠΑ, Γαλλία και Ελλάδα.

Κληρονόμοι είναι οι δύο γιοι του, Γιάννης και Φρέντυ Τράγκας αλλά και η τελευταία σύζυγός του Μαρία Καρρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του Γιάννη Μακρυγιάννη, ο δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του και αυτό έχει οδηγήσει σε διαμάχη ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική και συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά.

Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε και… ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Στην Αμερική, είχε τρία ακίνητα και πιο συγκεκριμένα ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και ένα στο Λας Βέγκας.

Στην Ελλάδα, εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε, είχε ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη και είχε ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours