Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης

Μια νέα περιπέτεια υγείας για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με γαστρορραγία.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας του, ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο Facebook το μεσημέρι της Τετάρτης (08/11).

«Ξανά λοιπόν νοσοκομείο. Πάει ένας χρόνος. Τώρα γαστρορραγία. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Όλα τα ραντεβού και τα ταξίδια άκυρα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Η περιπέτεια του Ηλία Μαμαλάκη

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε νοσηλευτεί για 15 ολόκληρες ημέρες στο νοσοκομείο.

«Πέρασα μια περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά.

Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος και έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη. Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%.

Είχα κανονίσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια τα οποία ματαιώθηκαν όλα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος», έγραφε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

About Post Author