Τα 4 απίθανα skirt trends του 2024

της Μαρίας Κουτσάκα

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα στιλ που δείχνουν πιο συναρπαστικά.

Είναι εκείνη η στιγμή που επιστρέφουμε στις προβλέψεις των αρχών του 2024 και αρχίζουμε σιγά σιγά να βλέπουμε τα στιλ που επαινούνται στην πασαρέλα να διαπερνούν την αγορά των ρούχων. Τα τελευταία χρόνια, οι φούστες λάμπουν έντονα (και σε χρωματικές αποχρώσεις) και σε αντίθεση με πολύ συγκεκριμένα στιλ του παρελθόντος (εννοούμε τα micro mini), πολλά στιλ σε φούστες προωθούνται για τους επόμενους μήνες.

Έχοντας ξαναπαρατηρήσει τις τάσεις στις φούστες από τις πασαρέλες στο Λονδίνο, το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα στιλ που δείχνουν πιο συναρπαστικά. Δηλαδή, διάφανες φούστες με λάμψη της δεκαετίας του ’90, έντονο λευκό, φούστες που ενσωματώνουν στοιχεία φούντας και φυσικά, δέρμα —ένας αδιάλειπτος ήρωας του χειμώνα. Είναι η εποχή των jumpers και αν δε νιώθεις έμπνευση γιατί να μην επιστρατεύσεις ένα από αυτά τα τολμηρά στιλ για να αναδείξεις τα πλεκτά σου; Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τέσσερις τάσεις στις φούστες για το 2024 που θα δεις σύντομα να προσγειώνονται στα αγαπημένα σου καταστήματα (αν δεν έχει γίνει ήδη).

Fringed skirts

Ονόμασέ το η αναβίωση της φούστας, αν και με μακρόστενο μήκος. Το 2024 θα δεις μια σειρά από φούστες μεσαίου έως μάξι μήκους με ξεφτισμένες άκρες και φούντες. Ίσως έχεις ήδη δει αυτό το στιλ να υφαίνει τον δρόμο του ανάμεσα στα ρούχα για πάρτι λόγω της εγγενούς πληθωρικότητάς του.

Leather skirts

Μπορεί να πεις ότι η δερμάτινη φούστα αναστήθηκε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγε ποτέ. Αντίθετα, οι δερμάτινες φούστες που βρίσκονται στο περιθώριο περιμένουν την κορυφαία ώρα τους, τώρα που έρχεται ο πιο βαρύς χειμώνας. Είναι το εποχιακό και μοντέρνο κομμάτι που επιστρέφει κάθε φθινόπωρο-χειμώνα, καθιστώντας το το τέλειο επενδυτικό κομμάτι.

White skirts

Τις επόμενες σεζόν, όλες οι μορφές λευκών φούστες θα γιορταστούν -από μίνι έως μάξι μήκη. Βρες το σχέδιο και το στιλ που σού ταιριάζει και απογείωσέ το με μαύρες μπλούζες τύπου Skims, λευκά αθλητικά, μαύρα μποτάκια, leather παλτό και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Η λευκή φούστα είναι το νέο σέξι κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

Transparent skirts

Είδαμε την αναβίωση των see-through στιλ το 2022 από τους Schiaparelli, Khaite και Rejina Pyo και αυτό το στιλ συνέχισε να αποδεικνύει τη μακροζωία του. Είναι ο ήρωας της μόδας που γιορτάζει τη φόρμα. Τι καλύτερος και πιο ενδυναμωτικός τρόπος για να μπεις στο 2024.

Μαρία Κουτσάκα

Πηγή:brooklyne.gr

About Post Author