“Βόμβα” στην ελληνική showbiz – Χώρισαν οριστικά λίγο πριν γίνουν πρώτη φορά γονείς

Μια νέα “βόμβα” έσκασε στην ελληνική showbiz μετά την είδηση πως πρωταγωνίστρια του Σασμού χώρισε αθόρυβα από τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της. Ακόμη ένα ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που σε λίγους μήνες θα κρατούσε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι. Το ευχάριστο μάλιστα γεγονός μαθεύτηκε πριν από μερικές ημέρες με μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram.

Οι δυο τους κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ήθελαν να απασχολούν τα media, παρά μόνο με τα επαγγελματικά τους. Για αυτό κιόλας τόσο ξαφνικά όπως ανακοινώθηκε πως θα γίνουν γονείς, αποκαλύφθηκε και πως χωρίζουν.

Αυτό το ζευγάρι χωρίζει πριν αποκτήσει παιδί

Ο λόγος για την Μαρκέλλα Γιαννάτου και τον Λευτέρη Χαρίτο. Το ζευγάρι έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να χωρίσει, σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας Real news και ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει μόνη της τους μήνες της εγκυμοσύνης της, και παρόλο που όλα είναι πιο δύσκολα, δεν σταματάει να χαμογελά και να βλέπει τη ζωή αισιόδοξα. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού και δεν ήταν απρόσμενη, ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και επήλθε όταν η Μαρκέλλα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ξαφνιάζοντας το περιβάλλον της, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Στήριγμα της οι φίλοι και οι καλοί συνάδελφοι τους οποίους θεωρεί οικογένεια της.

Να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Χαρίτος έχει και ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Μαρκέλλα Γιαννάτου Λευτέρης Χαρίτος χωρισμός

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση», είχε πει η ηθοποιός.

About Post Author