Η τάση της τζιν μάξι έφυγε! Δείτε τις νέες τάσεις

Πέρυσι αναζωπυρώθηκε η τάση της τζιν μάξι φούστας, αλλά ήρθε η ώρα να αφήσετε τη δική σας — τουλάχιστον προς το παρόν! Οι τελευταίες τάσεις στις μάξι φούστες έχουν να κάνουν με το παιχνίδι με διαφορετικά στιλ. Τα κρόσσια είναι trend για το 2024 και σίγουρα μπορείτε να τα ενσωματώσετε στη φούστα σας, ενώ οι ασημί μεταλλικές αποχρώσεις είναι φυσικά εδώ. Οι διαφάνειες είναι επίσης hot και οι πιέτες, απλώς αξεπέραστες! Με όλες τις διαφορετικές επιλογές εκεί έξω, οι τζιν μάξι φούστες φαίνονται ξαφνικά βαρετές και ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας μερικά πιο συναρπαστικά κομμάτια το συντομότερο δυνατόν.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ενώ τα μεγάλα, φαρδιά τζιν εξακολουθούν να φοριούνται παντού, όταν πρόκειται για μάξι φούστες, κάποιες άλλες σιλουέτες, γραμμές, χρώματα και υλικά είναι πιο μοντέρνα.

1. Μια φούστα wrap με στενή εφαρμογή είναι ιδανική για casual εμφανίσεις

Για την καθημερινή σας εμφάνιση, απλά μια μονόχρωμη φούστα από σε ίσια γραμμή που τυλίγεται απαλά στο σώμα σας είναι μια εξαιρετική επιλογή (και βασικό στοιχείο της ντουλάπας).

Μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα πουκάμισο ή να επιλέξετε μια χαλαρή αίσθηση βάζοντας ένα μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ. Οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι ιδανικές για όταν έχει ακόμα κρύο, ενώ ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες θα ολοκληρώσει την εφαρμογή σας στις ζεστές καιρικές συνθήκες.

2. Οι πλισέ δεν είναι ποτέ εκτός μόδας

Μια πλισέ μάξι φούστα είναι ένα στοιχείο στην ντουλάπα σας που θα συνεχίσετε να φοράτε ξανά και ξανά. Οι πλισέ φούστες είναι διαχρονικές. Αποτελεί βασικό στοιχείο της μόδας για δεκαετίες και αναδεικνύει εύκολα κάθε ντύσιμο. Για να εξισορροπήσετε τον όγκο της φούστας, συνδυάστε την με ένα άνετο τοπ, όπως ένα κορμάκι.

3. Βελτιώστε τη μάξι φούστα σας με πολλά κρόσσια

Νιώθετε ότι θέλετε να ξεχωρίσετε; Τα κρόσσια πάντα θα σας κάνουν να θέλετε να χορέψετε και να στροβιλιστείτε! Για μια μαξιμαλιστική αντίληψη αυτής της τάσης, βρείτε μια φούστα με ολόκληρα κρόσσια.

Αυτή η εμφάνιση δεν είναι για τις… άτολμες, οπότε αν θέλετε μια πιο minimal προσέγγιση, μπορείτε να επιλέξετε μια μάξι φούστα με κρόσσια αποκλειστικά στο στρίφωμα.

4. Διάφανη μάξι, σέξι!

Η εμφάνιση είναι τολμηρή, αλλά φαίνεται ότι θα δούμε πολλές διαφάνειες φέτος. Εάν σας αρέσει να ακολουθήσετε αυτή την τάση, φορέστε μια διάφανη μάξι φούστα πάνω από ένα κορμάκι, ένα boxer σορτς.

Η εμφάνιση εξακολουθεί να είναι κομψή, αλλά σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την τελευταία μόδα χωρίς να ξεφύγετε πολύ από τη ζώνη άνεσής σας. Θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια ελαφρώς διαφανή εκδοχή εάν δεν θέλετε να επιδείξετε πολύ δέρμα.

5. Οι μεταλλικές μάξι θα σας κάνουν να λάμψετε

Είδαμε μια σειρά από μεταλλικά στοιχεία στις Χρυσές Σφαίρες του 2024, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε πολλά χρυσά, ασημί και άλλες λαμπερές αποχρώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μια μακριά φούστα σε ασημί απόχρωση είναι ιδανική για μια βραδινή έξοδο στην πόλη, αλλά και για μία πιο «λαμπερή» εμφάνιση για μία βόλτα. Απλά συνδυάστε την με ένα ουδέτερο τοπ ή ένα πουλόβερ!

Πηγή:womanidol.com

About Post Author