«Σασµός» – Το απόλυτο Spoiler για τον επίλογο – Ο Μαθιός χαροπαλεύει

Δραματικές θα είναι οι πρώτες σκηνές του πρώτου επεισόδιου του 3ου και τελευταίου κύκλου της σειράς του Alpha «Σασµός». Στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha που θα επιστρέψει το φθινόπωρο στις οθόνες µας θα δούμε σοκαριστικές σκηνές. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τον Νικηφόρο να βρίσκει τη Βασιλική σοβαρά τραυματισμένη και αναίσθητη από το μοιραίο τρακάρισμα και να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σασμός – Ο Μαθιός χαροπαλεύει
Όμως δεν είναι η μόνη ηρωίδα που θα νοσηλευτεί, καθώς την ίδια ώρα ο Μαθιός, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον ίδιο του τον γιο, αιμορραγεί ασταμάτητα και χάνει τις αισθήσεις του. Τα λεπτά που περνούν είναι ιδιαίτερα κρίσιμα µε τον άντρα να διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Ύστερα από αρκετή ώρα, τον εντοπίζουν και τον οδηγούν στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η αγαπημένη του. Οι γιατροί τον αναλαμβάνουν αμέσως καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του. Ο Μαθιός χαροπαλεύει και το νέο αυτό μεταδίδεται αστραπιαία σε όλη την Κρήτη.

Σασμός – Αστέρης και Καλλιόπη στο νοσοκομείο για τον Μαθιό

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτή την τραγωδία που συνέβη στο πρώην ζευγάρι, ενώ, όπως είναι φυσικό, η πιο ευτυχισμένη μέρα του Αστέρη και της Αργυρώς, ο γάμος τους, επισκιάζεται από τα μοιραία γεγονότα. Τόσο ο Αστέρης όσο και η Καλλιόπη σπεύδουν στο νοσοκομείο και φανερά σαστισμένοι ζητούν από τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να σώσουν τον Μαθιό. Μάλιστα, όπως θα δούμε, η Αργυρώ, παρατηρώντας τον αγαπημένο της να έχει γίνει σκιά του εαυτού του, προσπαθεί να του δώσει κουράγιο λέγοντάς του πως όλα θα πάνε καλά.

Σασμός – Η Καλλιόπη σπαράζει για τον Μαθιό
Ωστόσο, η κατάσταση του Μαθιού είναι πολύ κρίσιμη και οι γιατροί παίρνουν την απόφαση να τον διασωληνώσουν. Ο Μαθιός νοσηλεύεται στην εντατική όπου βρίσκεται σε καταστολή, ενώ η Καλλιόπη, στη σκέψη πως ο γιος της μπορεί να µην τα καταφέρει, σπαράζει. Κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει, ενώ οι λυγμοί της τσακίζουν την καρδιά του Αστέρη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τη νέα συμφορά που βρήκε την οικογένειά του. Όλοι ξέρουν πως κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο, γι’ αυτό και δεν σταματούν να προσεύχονται και να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Σασμός – Ο Νικηφόρος θέλει να δει τον Μαθιό νεκρό
Από την άλλη, ο Νικηφόρος, που βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του περιμένοντας πώς και πώς ένα καλό νέο από τους γιατρούς για την υγεία της, δεν μετανιώνει ούτε στο ελάχιστο για τα όσα έκανε στον Μαθιό. Το µόνο που θέλει είναι να τον δει νεκρό, αφού αισθάνεται πως µόνο έτσι η ψυχή του Στεφανή θα μπορέσει επιτέλους να βρει γαλήνη.

About Post Author