“Καταθέσαμε τους φακέλους” Πασχάλης Τσαρούχας: Στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες – Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, με την ιδιότητα του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, πέρασε πριν από λίγη ώρα το κατώφλι του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, για να καταθέσει το σύνολο των καταγγελιών, που έχει στη διάθεση του.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν φειδωλός στις πρώτες δηλώσεις του. «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε στο Πειθαρχικό που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό. Θα ανέβω πάνω τώρα… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παιδιά, καλημέρα».

Ο Πάσχαλης Τσαρούχας εξήλθε από την Εισαγγελία περίπου στις 10.30 π.μ. Ο ηθοποιός και Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες:

«Λοιπόν, καταθέσαμε τους φακέλους, μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Τον ευχαριστήσαμε κι εμείς για την πρωτοβουλία να συνεργαστεί μαζί μας. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε για το πόσους φακέλους κατέθεσα, ούτε για το ποιες υποθέσεις αφορούν. Σας εξήγησα το ειδικό χαρακτηριστικό που έχουν οι φάκελοι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, το καταλαβαίνετε…», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours