Τσιτσιπάς: Αυτό είναι το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να ξαναμπεί στη «μάχη» . Δείτε το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τις απαραίτητες ανάσες μετά το Australian Open και είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και ώριμος. Ο Έλληνα τενίστας πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Ράφα Ναδάλ και ετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα!

Η αρχή θα γίνει από το Ρότερνταμ και το ABN World Tennis Tournament (ATP 500), το οποίο ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα (1/3). Εκεί, μάλιστα, θα συναντήσει πολύ μεγάλους αντιπάλους, καθώς μετέχουν και οι Ράφα Ναδάλ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Σάσα Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Μασσαλία στη Μασσαλία (ATP 250-8/3), όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Θα βρει εκεί ξανά τον κακό του δαίμονα, τον φιναλίστ του Australian Open Ντανίλ Μεντβέντεφ, αλλά και τους Καρέν Χατσάνοφ, Γιάνικ Σίνερ.

Θα ακολουθήσει το ντεμπούτο του στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο (ATP 500-15/3), έχοντας ως… παρέα τους Σάσα Ζβέρεφ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Μίλος Ράονιτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στις 24 Μαρτίου, τέλος, ο Στέφανος θα είναι «παρών» στο πρώτο Masters της σεζόν, στο Miami Open, όπου θα βρεθούν και όλα τα άλλα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις.

Πηγή:sportime.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours