Μάρα Δαρμουσλή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο και οι πρώτες φωτό με τον σύζυγο και τον νεογέννητο γιο τους

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το μαιευτήριο η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι με κουμπάρα την στενή τους φίλη και επιχειρηματία Χρύσα Γραβάνη. Μάλιστα τότε η Μάρα Δαρμουσλή είχε φτάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον έφηβο γιο της Άγγελο τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Καπώνη.

Μάρα Δαρμουσλή

Μάρα Δαρμουσλή: Η επιθυμία της για δεύτερο παιδί

«Το επιδιώξαμε το μωράκι. Τα πράγματα έγιναν με πολύ ωραίο ρυθμό. Πολύ φυσιολογικό. Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, ζήτημα να έχουν υπάρξει 4-5 μέρες που να μην έχουμε βρεθεί έστω και για λίγα λεπτά. Παντρευτήκαμε, επιβιώσαμε της καραντίνας και αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο φυσιολογικό γλυκό επακόλουθο ίσως και ζητούμενο γιατί ο Βασίλης δεν έχει άλλο παιδί, εγώ έχω τον Άγγελο. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα δεύτερο παιδί και είχα βάλει ως όριο ασφαλείας μέχρι τα 40» είχε δηλώσει η Μάρα Δαρμουσλή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Μάρα Δαρμουσλή

About Post Author

+ There are no comments

Add yours