Αυτά τα μπισκότα βακκίνιων είναι φορτωμένα με τσιπ λευκής σοκολάτας. Είναι μαλακά εσωτερικά, με λίγο τραγανό τρίξιμο γύρω από τις άκρες – ιδανικά για τις διακοπές!

Συστατικά

  • 2 ¼ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κούπα βούτυρο
  • ¼ κούπα λευκή ζάχαρη
  • ¾ κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1(3,5 ουγκιές) μείγμα πουτίγκας βανίλιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 συσκευασία (6 ουγκιές) κομματάκια λευκής σοκολάτας
  • ½(6 ουγγιές) συσκευασία απο ξηραμένα κράνμπερι

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς Φ (175 βαθμοί C). Λαδώνουμε ελαφρά δύο φύλλα ψησίματος. Συνδυάστε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ.
  2. Χτυπάμε το βούτυρο, τη λευκή ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη και τη στιγμιαία πουτίγκα με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χτυπάμε το πρώτο αυγό σε βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθεί και μετά χτυπάμε τη βανίλια με το τελευταίο αυγό. Ανακατεύουμε με το μείγμα του αλευριού μέχρι να ενσωματωθεί. Διπλώνουμε τα κομμάτια λευκής σοκολάτας και τα cranberries, ανακατεύοντας τόσο ώστε να ενωθούν ομοιόμορφα. Ρίξτε κουταλιές ζύμης σε απόσταση 2 ιντσών μεταξύ τους σε προετοιμασμένα φύλλα ψησίματος.
  3. Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων, για 9 με 12 λεπτά. Ψύξτε στο ταψί για 10 λεπτά πριν το αφαιρέσετε για να κρυώσει εντελώς σε μια σχάρα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author