Χρησιμοποιώντας μόνο κρέμα γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα και πραλίνα φουντουκιού -χωρίς καν να πέσεις στην ανάγκη μιας παγωτομηχανής- μπορείς να φτιάξεις το πιο εύκολο και λαχταριστό σπιτικό παγωτό νουτέλα αυτού του καλοκαιριού! Και μάλιστα, λερώνοντας μόνο 1 μπολ!

ΥΛΙΚΑ

300ml

κρέμα γάλακτος

300ml

ζαχαρούχο γάλα

250γρ.

πραλίνα φουντουκιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να φτιάξουμε μια σαντιγί που έχει υφή σαν του γιαουρτιού.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  • Τέλος, βάζουμε 100 γραμμάρια από την πραλίνα φουντουκιού και χτυπάμε το μείγμα.
  • Μεταφέρουμε σε δοχείο που να μπορεί να μπει στην κατάψυξη.
  • Με την υπόλοιπη ποσότητα από την πραλίνα, σχηματίζουμε με ένα κουτάλι «γραμμές» πάνω στο μείγμα.
  • Κλείνουμε με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Πηγή: coolartisan.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author