Pizza al Taglio δηλαδή με το κομμάτι, επιτόπου ή για τον δρόμο
Άνοιξε μέσα στον Οκτώβρη, 200 μέτρα από το Μουσείο της Ακρόπολης, στο Κουκάκι. Η Romatella προσφέρει pizza al taglio, δηλαδή πίτσα όπως την απολαμβάνουν στη Ρώμη, που φτιάχνεται και ψήνεται σε μεγάλο ορθογώνιο δίσκο και στη συνέχεια πωλείται σε μεγάλες φέτες των 20×10 εκατοστών. Στο καινούργιο στέκι θα βρεις πάνω από 40 διαφορετικές γεύσεις που ξεκινούν από τις κλασικές, κάποιες έχουν προσαρμοστεί και στα «καθ’ υμάς» και χρησιμοποιούν καλά ελληνικά προϊόντα, ενώ δεν λείπουν αυτές με ψάρι ή κρέας, οι χορτοφαγικές, ακόμη και οι γλυκές με φρούτα ή και σοκολάτα. Η ζύμη στη Romatella είναι παχιά, αφράτη και μαζί τραγανή μια και ζυμώνεται 5 μέρες πριν ψηθεί ώστε να γίνει εύπεπτη και πολύ πολύ νόστιμη.
Καθημερινά ο Ιταλός σεφ, ανάλογα με τα φρέσκα προϊόντα που θα βρει στην αγορά, παρουσιάζει και κάποιες έξτρα προτάσεις. Μαζί προτείνει και κάποια ωραία ιταλικά αντιπάστι, υπάρχουν ιταλικά κρασιά, αρκετές σαλάτες και πολλά νόστιμα ιταλικά γλυκά όπως το σπιτικό τιραμισού. Καταναλώστε λοιπόν άφοβα, επιτόπου, -ο χώρος της Romatella είναι πολύ φωτεινός και όμορφος-, ή πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι για τον δρόμο.
Φαλήρου 4, Κουκάκι, 2109239901, Fb: Romatella – Pizza al taglio
+ There are no comments
Add yours