Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.»

Ανδρέας Λοβέρδος: Πεντακάθαρη η απόφασή μου

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής ανακοίνωσε ότι παραιτείται από όλα τα όργανα του κόμματος στα οποία συμμετείχε και οι λόγοι είναι πολιτικοί, όπως ξεκαθάρισε.

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος. Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Alpha, Βαγγέλη Γιακουμή, ο Ανδρέας Λοβέρδος του διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να βάζει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Λοβέρδο, τόνισε ότι οι λόγοι παραίτησης είχαν να κάνουν και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ανδρουλάκη.

About Post Author