Ο 74χρονος Ινδός άντρας δηλώθηκε νεκρός στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα και τον έβαλαν σε ψυγείο μέχρι να έρθουν οι νεκροθάφτες, την επόμενη μέρα.

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ήρθαν να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία, τον βρήκαν ζωντανό να τουρτουρίζει από το κρύο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο, όπου τελικά την Παρασκευή 16 Οκτώβρη έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Σύμφωνα με τον αρχίατρο του νοσοκομείου στην πόλη Σαλέμ της Ινδία, Δρ. Μπαλαγινάθαν, ο κ. Μπαλασουμπραμανιάμ εισήχθη ημιλυπόθυμος και τελικά πέθανε από πρόβλημα στους πνεύμονες.

Μιλώντας στο BBC, ο γιατρός ανέφερε ότι δεν ήταν ξεκάθαρο πόσες ώρες έμεινε στο ψυγείο.

Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός του από γιατρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο τη Δευτέρα, η οικογένειά του πήρε το σώμα στο σπίτι και κάλεσε γραφείο κηδειών να στείλει ψυγείο στο σπίτι.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν τους άλλους συγγενείς και φίλους ότι η κηδεία θα γινόταν την Τρίτη. Από την πλευρά του το γραφείο κηδειών είπε πως ο αδερφός του μακαρίτη είχε «ένα υπογεγραμμένο χαρτί από γιατρό αναφορικά με τον θάνατό του».

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ήρθαν να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία, τον βρήκαν ζωντανό να τουρτουρίζει από το κρύο
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/GODHULI NEWS BD
Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ήρθαν να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία, τον βρήκαν ζωντανό να τουρτουρίζει από το κρύο

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Σαλέμ ανέφερε ότι η οικογένεια δεν είχε πιστοποιητικό θανάτου για τον Μπαλασουμπραμανιάμ και έχει ανοίξει υπόθεση εναντίον της οικογένειας για «βιαστικές και αμελείς ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή».

Σύμφωνα με την οικογένεια, ο εκλιπών υπέφερε από νευρολογικά προβλήματα, ενώ ζούσε μαζί με τη γυναίκα του, τις δυο του κόρες και τον αδερφό του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:sputniknews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours