Τραγωδία στα γυρίσματα του Rust: Η Χιλάρια Μπάλντουιν σπάει τη σιωπή της

Η 37χρονη Αμερικανίδα εκπαιδεύτρια γιόγκα, επιχειρηματίας, podcaster και συγγραφέας σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στο δυστύχημα

Η Χιλάρια Μπάλντουιν έσπασε τη σιωπή της τη Δευτέρα σχετικά με τον πυροβολισμό του συζύγου της Άλεκ στα γυρίσματα της ταινίας Rust που στοίχησε τη ζωή της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Η 37χρονη Αμερικανίδα εκπαιδεύτρια γιόγκα, επιχειρηματίας, podcaster και συγγραφέας σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στο δυστύχημα γράφοντας:

«Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα. Τον σύζυγό της. Τον γιο της. Την οικογένεια της και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και ο Άλεκ μου είναι στεναχωρημένος. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το σοκ και τον πόνο ενός τόσο τραγικού δυστυχήματος. Θλίψη. Απώλεια. Υποστήριξη.”

Η ανάρτηση ώθησε αρκετούς διάσημους να εκφράσουν την υποστήριξη τους, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ.

Η ανάρτηση της Χιλάρια ήταν το πρώτο της δημόσιο σχόλιο από τότε που ο 63χρονος ηθοποιός σύζυγός της πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την Χάτσινς στο σετ του γουέστερν στο Νέο Μεξικό “Rush”, όταν του έδωσαν ένα όπλο με κανονική σφαίρα αντί για άσφαιρα, όπως χρησιμοποιούν συνήθως στα σκηνικά ταινιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.