ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Υλικά για βάση
250g Βιολογικές Γλυκές Μπουκιές Βρώμης χωρίς προσθήκη ζάχαρης
125g βούτυρο λιωμένο
Υλικά για κρέμα
700g τυρί κρέμα
70g ζάχαρη άχνη
250g κρέμα γάλακτος 35%-36% λιπαρά
200/250g γλυκό κουταλιού βύσσινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Εκτέλεση για βάση
Τρίβουμε στο μπλέντερ τις Βιολογικές Γλυκές Μπουκιές Βρώμης χωρίς προσθήκη ζάχαρης και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο. Τοποθετούμε σ’ένα τσέρκι διαμ. 20 εκ. και ύψους 4 εκ. Βάζουμε μέσα το μείγμα από τις μπουκίτσες βρώμης και πιέζουμε πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.
Εκτέλεση για την κρέμα
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί και τη ζάχαρη και κτυπάμε με το φτερό ή το σύρμα προσθέτοντας σιγά-σιγά και την κρέμα γάλακτος ρευστή. Συνεχίζουμε το κτύπημα μέχρι να σφίξει η κρέμα σαν σφιχτή
σαντιγί. Σταματάμε το κτύπημα και αδειάζουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο. Στρώνουμε με μια παλέτα όλη την επιφάνεια και αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες. Ξεφορμάρουμε με την βοήθεια μαχαιριού ή φλόγιστρου ή σεσουάρ. Περιφερειακά γαρνίρουμε με Βιολογικές Γλυκές Μπουκιές Βρώμης χωρίς προσθήκη ζάχαρης κόβοντας τα στην κάτω πλευρά για να γίνει επίπεδη.
Σερβίρουμε με γλυκό κουταλιού βύσσινο