15 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας
10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
Υλικά
670 γρ. παχιά φιλέτα από λευκό ψάρι |
1-2 κτγ αλεύρι για όλες τις χρήσεις |
1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο |
115 γρ. φρέσκο τρίμμα ψωμιού φρυγανισμένο |
60 γρ. παρμεζάνα ψιλοτριμμένη |
αλάτι |
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι |
3 κτς σος ταρτάρ |
1 κτγ κάπαρη στραγγισμένη |
4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα |
Μέθοδος Εκτέλεσης
- 1
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200° C. Κόψτε τα φιλέτα σε χοντρές λωρίδες πάχους περίπου 2 εκατοστών ώστε να σχηματιστούν περιπου 20 κροκέτες.
- 2
- Βάλτε το αλεύρι και το αυγό σε ξεχωριστά πιατάκια. Ανακατέψτε το τρίμμα ψωμιού με την παρμεζάνα και αλατοπίπερο. Βυθίστε το ψάρι πρώτα στο αλεύρι και έπειτα στο αυγό, ώστε να καλυφθεί. Με το μείγμα ψαριού καλύψτε καλά τις ψαροκροκέτες.
- 3
- Βάλτε τις ψαροκροκέτες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και ψήστε στο φούρνο για 6-8 λεπτά από κάθε πλευρά ώσπου να χρυσίσουν.
- 4
- Βάλτε τη σος ταρτάρ σε ένα μπολ προσθέστε την κάπαρη και τα αγγουράκια. Σερβίρετε με τις ζεστές κροκέτες.
+ There are no comments
Add yours