Συστατικά
- 3 αβγά, βρασμένα
- 50 γρ. σπιτική μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/4 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- 2 τορτίγιες
- 100 γρ. σολομό, καπνιστό
- 50 γρ. σπανάκι baby
Για το σερβίρισμα
- σπανάκι baby
- πάπρικα, γλυκιά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαρίζουμε τα αβγά από τα τσόφλια τους. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα.
- Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
- Μοιράζουμε το μείγμα των αβγών στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
- Προσθέτουμε τον σολομό, το σπανάκι, και ρολάρουμε τις τορτίγιες.
- Κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρά ρολάκια.
- Σερβίρουμε με σπανάκι baby και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
-
15′
Χρόνος
Εκτέλεσης
2
Μερίδες
Πηγή:akispetretzikis.com
+ There are no comments
Add yours