Τορτίγιες με αβγό

Συστατικά

  • 3 αβγά, βρασμένα
  • 50 γρ. σπιτική μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/4 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • 2 τορτίγιες
  • 100 γρ. σολομό, καπνιστό
  • 50 γρ. σπανάκι baby

Για το σερβίρισμα

  • σπανάκι baby
  • πάπρικα, γλυκιά

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Καθαρίζουμε τα αβγά από τα τσόφλια τους. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα.
  • Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
  • Μοιράζουμε το μείγμα των αβγών στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
  • Προσθέτουμε τον σολομό, το σπανάκι, και ρολάρουμε τις τορτίγιες.
  • Κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρά ρολάκια.
  • Σερβίρουμε με σπανάκι baby και πασπαλίζουμε με πάπρικα.

 

  • 15′

    Χρόνος

    Εκτέλεσης

  • Portions
    2

    Μερίδες

Πηγή:akispetretzikis.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours