Χωρίς ζαχαρούχο, εβαπορέ και προσθήκη έξτρα ζάχαρης με καβουρδισμένο αμύγδαλο και γλυκά κουταλιού η κόντιτας (κομματάκια φρούτων).
Μπορείτε στην συνταγή να προσθέσετε ζάχαρη η κάποιο άλλο γλυκαντικό να το φέρετε σε σημείο που θέλετε.
Χωρίς παγωτομηχανή!

Υλικά συνταγής παγωτό παρφέ

1 λίτρο φυτική κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
180 γρ ασπράδια αυγού (6 μεγάλα αυγά)
300-500 γρ γλυκά κουταλιού η κόντιτα (κομματάκια φρούτων)
200 γρ καβουρδισμένα αμύγδαλα
1 κ.γ βανίλια η δυο κάψουλες
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε γλυκαντικό

About Post Author

You May Also Like

More From Author