Ο γνωστός και απόλυτα επιτυχημένος συνδυασμός του καπνιστού σολομού με το τυρί κρέμα πρωτοστατεί σ΄ αυτήν τη συνταγή. Τυλιγμένα μέσα σε αρωματισμένες με άνηθο, κρέπες, μας δίνουν ένα γευστικό αποτέλεσμα εξαιρετικό! Απολαύστε και το καλοκαίρι μ΄ ένα δροσερό λευκό κρασάκι…
Τι θα χρειαστούμε
Για τις κρέπες
Για 10 κρέπες διαμέτρου 20 εκατοστών
- 1 φλ. γάλα
- 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 αυγά
- 2 κ. σούπας βούτυρο λιωμένο
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κ. γλυκού ζάχαρη
- 1 βανίλια
- Λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
Για τη γέμιση
- Καπνιστός σολομός
- Τυρί κρέμα
- Φρέσκα κρεμμυδάκια
- Ξύσμα λεμονιού
- Κάπαρη προαιρετικά
Διαμορφώστε τις ποσότητες ανάλογα με το γούστο σας
Πώς θα τις φτιάξουμε…
Φτιάχνουμε τις κρέπες και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σ΄ ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε καλά.
Αλείφουμε μία ικανοποιητική δόση από το μείγμα πάνω στην κρέπα και απλώνουμε κομματάκια σολομού. Τυλίγουμε την κρέπα σε ρολό και την κόβουμε στη μέση ή σε ροδέλες.
Πηγή:cookeatup.com
+ There are no comments
Add yours