Γευστική συνταγή για κοτόπουλο με σκόρδο και πιπεριά τσίλι.

ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. κοτόπουλο στήθος
- 2 φρέσκιες πιπεριές τσίλι
- 1 χαμπανέρο και 1 ταμπάσκο
- 10 σκελίδες σκόρδου
- 2 κουτ. της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (περίπου 20 γρ.)
- Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αν σας αρέσει η καυτερή γεύση της πιπεριάς τσίλι προτιμήστε μία πορτοκαλί πιπεριά χαμπανέρο, πολύ καυτερή αλλά ιδιαίτερα αρωματική και με πολύ ενδιαφέρουσα γεύση.
- Κόψτε το κοτόπουλο σε κομμάτια. Καθαρίστε πέντε σκελίδες σκόρδου και ψιλοκόψτε τις.
- Αφήστε τις υπόλοιπες ολόκληρες και χωρίς να τις ξεφλουδίσετε.
- Βάλτε σε ένα τηγάνι το λάδι, την κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι και όλο το σκόρδο.
- Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ένα λεπτό σε δυνατή θερμοκρασία.
- Στη συνέχεια προσθέστε το κοτόπουλο.
- Αλατοπιπερώστε όσο θέλετε, ανακατέψτε και μαγειρέψτε το κοτόπουλο προσαρμόζοντας τη θερμοκρασία ώστε να μην καεί.
- Μετά από 5-7 λεπτά θα είναι έτοιμο.
- Προσθέστε όση πιπεριά χαμπανέρο θέλετε και σερβίρετε.