Αποπλάνηση 13χρονου: Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα στον μαθητή που «έκαψαν» την καθηγήτρια

«Θα ζήσουμε τον έρωτά μας στην Ευρώπη», έλεγε η 36χρονη στον μαθητή – Η ασφυκτική πίεση και τα τηλεφωνήματα ακόμα και όταν η μητέρα του παιδιού έμαθε για τη «σχέση».

Με νέα στοιχεία – «φωτιά» συμπληρώνεται το «παζλ» της δικογραφίας σχετικά με την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή από την 36χρονη καθηγήτρια του που του έκανε ιδιαίτερα.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιγράφονται αναλυτικά οι πιέσεις αλλά και η τακτική της εκπαιδευτικού, με στόχο να αποπροσανατολίσει τους γονείς του ανηλίκου αλλά και να τον αποπλανήσει.

Συγκεκριμένα η αστυνομία αναφέρει, «προκειμένου να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις ακόμα και κατά την παράδοση του μαθήματος στον 13χρονο στο χώρο του σπιτιού του».

Ακόμη, στη δικογραφία υπάρχει αναφορά πως η 36χρονη, παρότρυνε τον 13χρονο να λέει ψέματα στους γονείς του ώστε να μπορεί να τον συναντάει, ενώ συνέχιζε να τον αναζητά επίμονα στο τηλέφωνο, ακόμη και όταν η μητέρα του έμαθε για τη σχέση τους.

Η μητέρα του παιδιού συγκλονίστηκε όταν είδε μήνυμα της εκπαιδευτικού στον μαθητή στο οποίο έγραφε: «Θα πάμε να ζήσουμε μαζί στο εξωτερικό. Έχω μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα και μόλις τελειώσει η πανδημία θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ευρώπη».

Η έντρομη μητέρα πίστεψε πως θα χάσει τον γιο της, θα φύγει μακριά από το σπίτι τους, και έτσι προχώρησε στην καταγγελία της ΓΑΔΑ. Έπειτα από αυτή την διαπίστωση, η μητέρα έψαξε τον υπολογιστή και το κινητό του παιδιού, για να διαπιστώσει έντρομη την σεξουαλική σχέση που είχε ο ανήλικος μαθητής με την καθηγήτρια του, καθώς είδε ακόμα και γυμνές φωτογραφίες από δωμάτια ξενοδοχείων, κυρίως όμως διάβασε το μήνυμα όπου ευθαρσώς η καθηγήτρια προέτρεπε τον ανήλικο μαθητή να φύγουν στο εξωτερικό. Μάλιστα δεν πίστευε στα μάτια τις όταν είδε τον γιο της να ποζάρει γυμνός μαζί με την καθηγήτρια, σε δωμάτιο γεμάτο καθρέφτες, σ’ ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, μάλλον κάπου στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours