Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και περιμένουμε με ευλάβεια το αγαπημένο τελετουργικό των foodies: Το brunch.

Η συνήθεια της Πρωτεύουσας (και όχι μόνο) που έγινε λατρεία επιστρέφει με νέο μενού στο νεοκλασικό στέκι του Κεραμεικού, το Beauty Killed Τhe Beast.

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης βρίσκεται ξανά στα παλιά του λημέρια, με νέες προτάσεις για το πιο απολαυστικό brunch που θα δοκιμάσεις φέτος το χειμώνα.

Ο σεφ, που μοιράζεται κάθε εβδομάδα τα Food Stories του με τη BOVARY, ετοιμάζει ένα ανανεωμένο μενού που συνδυάζει ελληνικές παραδοσιακές συνταγές όπως ο τραχανάς και το σοφρίτο με το σύγχρονο comfort food. Για ακόμη μια χρονιά θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις συνταγές και συνδυασμούς υλικών και γεύσεων πέρα από την πεπατημένη.

Αξίζει να δοκιμάσεις τα αλμυρά pancakes από ζύμη κολοκύθας με φέτα, hollandaise sauce αυγό και απάκι κοτόπουλο αλλά και το τραχανότο μανιταριών με κοτόπουλο και μετσοβόνε που πανάρονται σε πάνκο.

Brunch beauty killed the beast

Από το τραπέζι δεν θα λείψουν οι αλμυρές βάφλες από γλυκοπατάτα που συνδυάζονται με hollandaise sauce παντζαριού με καπνιστό ψαρονέφρι, σαγανάκι ταλαγάνι και αυγό. Ο σολομός ψήνεται σε βούτυρο και συνδυάζεται με scrambled eggs μέσα σε tacos και κρέμα από αρακά λεμονάτο.

Brunch beauty killed the beast

Το κερκυραϊκό σοφρίτο μετατρέπεται σε burger ενώ θα βρεις και vegan επιλογή.

Brunch beauty killed the beast

Αποκλείεται να φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τη σοκολατόπιτα με κομμάτια oreo και αλμυρή καραμέλα αλλά και την πρωτότυπη lemon pie που στήνεται σε βάση σοκολατένιου μωσαϊκού.

Brunch beauty killed the beast

Το Σαββατοκύριακο δεν αργεί και το νέο, λαχταριστό brunch του Beauty Killed Τhe Beast σε περιμένει να το ανακαλύψεις.

Brunch beauty killed the beast

Διεύθυνση: Παραμυθίας 14 Α, Κεραμεικός
Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 με 16:00
Σάββατο και Κυριακή 12:00 με 18:00
Τηλ. Κρατήσεων: 21 0524 0117

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours