Ο χειμώνας εδώ και λίγες μέρες έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, πώς μπορούμε λοιπόν να κάνουμε τον καφέ του χειμώνα λίγο πιο απολαυστικό;
Με πόσους τρόπους μπορούμε να φτιάξουμε γάλα για καπουτσίνο;
Ένα πολύ επεξηγηματικό βίντεο για τον πιο αγαπητό καφέ του χειμώνα από τον Παναγιώτη Νίκα Υπεύθυνο Εκπαίδευσης στην Barista Academy και
Συγγραφέα των βιβλίων: “Το εγχειρίδιο του Home Barista” και “Οδοιπορικό στην Αιθιοπία”.

 

Περισσότερες συνταγές στο βιβλίο του: “Το Εγχειρίδιο του Home Barista” https://www.coffeexpert.gr/product-category/proionta-coffee-expert/vivlia/
Την αφρογαλιέρα χειρός μπορείτε να την αγοράστε στο:
https://www.coffeexpert.gr/product/afrogaliera-cheiros/
Τις βιοδιασπώμενες συμβατές κάψουλες μπορείτε να τις βρείτε στο: https://www.coffeexpert.gr/product/lucaffe-symvates-nespresso/
Την αυτόματη συσκευή για γάλα μπορείτε να βρείτε:
https://www.coffeexpert.gr/product-category/exoplismos/aytomati-syskeyi-gia-afrogala/
Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο μπορείτε να βρείτε στο https://www.panagiotisnikas.com/?lang=en

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours