Παρέμβαση Χατζηνικολάου στη Ναταλία Γερμανού – Η συγγνώμη της παρουσιάστριας (vid)

Παρεξήγηση μεταξύ  της Ναταλίας Γερμανού και του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή απόσπασμα συνέντευξης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Σε αμηχανία βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της παρενέβη ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή απόσπασμα συνέντευξης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Την παρέμβαση του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έφερε η προβολή ενός αποσπάσματος από τη συνέντευξη που πήρε ο ίδιος στον Σταματή Σπανουδάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Ναταλία Γερμανού εστίασε σε ένα σημείο σχετικά με την αναφορά ομοφυλοφιλία και τις δηλώσεις του κ. Σπανουδάκη.

«Δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;» διερωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ήρθε η παρέμβαση του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 που έστειλε μήνυμα στη συνάδελφό του, η οποία και το διάβασε στον τηλεοπτικό αέρα.

Ήταν από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος της είχε στείλει το εξής: «Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα».

Η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά για τους συνεργάτες της εκπομπής που την εξέθεσαν και είπε: «Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγνώμη. Ρωτώ και το control ευθέως. Κακώς κόψαμε το απόσπασμα έτσι αν ο Νίκος έθεσε μια ερώτηση που αφορούσε παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη και τον εκθέτουμε. Ολόκληρος Χατζηνικολάου να στέκεται απλώς να ρωτάει «ποια είναι η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία». Θα παρακαλούσα, Βασίλη μου, να επανορθώσουμε άμεσα και να δοθεί η ερώτηση ολόκληρη όπως ακριβώς έγινε. Του το χρωστάμε. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων».

https://youtu.be/ZOTxbgNEfds

About Post Author

+ There are no comments

Add yours