Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας κάνουν ποδαρικό στο 2023

To new entry στην Πλατεία Κάνιγγος

Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο της Wyndham στην Πλατεία Κάνιγγος, με κρατήσεις από τις 2 Ιανουαρίου

Ο λόγος για το 7ώροφο κτίριο, στην οδό Κάνιγγος 21 και Χαλκοκονδύλη 12, στο οποίο στεγαζόταν το ξενοδοχείο Kaniggos 21.

Η Zeus International μαζί με την Wyndham (μέσω της στρατηγικής τους συνεργασίας) ολοκλήρωσαν πρόσφατα τη μεταμόρφωση του πρώην ξενοδοχείου και πλέον αυτό ανοίγει τις πόρτες του με το όνομα Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham.

Το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο έχει δυναμικότητα 76 μονών και διπλών δωματίων.

Αποτελεί το 1o ξενοδοχείο του lifestyle brand της Wyndham στην Αθήνα, όχι όμως και το μοναδικό στην Ελλάδα καθώς λειτουργεί ήδη το Lazart Hotel, Trademark Collection by Wyndham στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη συλλογή ξενοδοχείων της Wyndham τοποθετείται ως μεσαίας και άνω κλίμακας με πάνω από 145 ξενοδοχεία ήδη σε όλο τον κόσμο.

Το χαρακτηριστικό του brand είναι η μοναδικότητα, η ανεξαρτησία και ο χαρακτήρας, κάτι που αποτυπώνεται και στο νέο Athens Key Hotel.

Φωτό: Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Το 2019 η θυγατρική εταιρεία της Zeus International, Seaside East Riviera, ανακηρύχθηκε πλειοδότρια στον Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για το ακίνητο της οδού Κάνιγγος 21 και Χαλκοκονδύλη

Τη διαγωνιστική διαδικασία για το ακίνητο υλοποίησε το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Τ.Ε.Α Τ.Ε.Α. Ε.Α.Π.Α.Ε.) στο οποίο ανήκει.

Όπως προέβλεπαν οι όροι του διαγωνισμού, η χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίζεται στα 30 έτη.

Με βάση πληροφορίες, το κόστος της επένδυσης για το νέο ξενοδοχείο θα υπερέβαινε τα 3 εκατ. ευρώ.

Πηγή:bizness.gr

About Post Author