To μεσημέρι του Σαββάτου (24/01), η Μίλγουολ υποδέχθηκε την Τσάρλτον στο «Ντεν», την διαχρονική της έδρα, σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Championship, της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την άνετη νίκη των γηπεδούχων με 4-0, τα βλέμματα μαγνήτισαν δυο αστέρες του Hollywood που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, οι σταρ του κινηματογράφου και κάτοχοι βραβείων Όσκαρ, Γκάρι Όλντμαν και Ντάνιελ Ντέι Λιούις εντοπίστηκαν στις εξέδρες του «Ντεν», παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση της Μίλγουολ με την Τσάρλτον καθώς και οι δυο είναι γνωστοί οπαδοί της Μίλγουολ. O Ντάνιελ Ντέι Λιούις είναι ο μόνος άνδρας ηθοποιός βραβευμένος με τρία… αγαλματάκια για τις ταινίες του «Lincoln» (2012), «There will be blood» (2007) και «My Left Foot» (1989), ενώ ο Γκάρι Όλντμαν έχει στη συλλογή του ένα, από την ερμηνεία του Γουίνστον Τσόρτσιλ στο «Darkest Hour» (2018),
Οι κάμερες του Sky Sports κατέγραψαν τους δύο διάσημους ηθοποιούς να χειροκροτούν τη Μίλγουολ κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Ο 67χρονος Γκάρι Όλντμαν κατάγεται από το κοντινό Νιου Κρος, ενώ και ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις μεγάλωσε στη νοτιοανατολική πλευρά του Λονδίνου.
Daniel Day-Lewis and Gary Oldman both at Millwall/Charlton.
— Second Tier podcast (@secondtierpod) January 24, 2026
Championship is massive. pic.twitter.com/S1k5lmnicV
Οι οικογενειακοί δεσμοί του Όλντμαν με τη Μίλγουολ
Μάλιστα, ο πατέρας του Όλντμαν είχε αγωνιστεί ερασιτεχνικά σε μερικούς αγώνες με τη φανέλα της Μίλγουολ μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίς όμως να ακολουθήσει καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Αν και ο Γκάρι Όλντμαν μεγάλωσε ως φίλαθλος της Μίλγουολ, αργότερα αγάπησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κυρίως λόγω του θαυμασμού του για τον Τζορτζ Μπεστ.
Πριν από λίγα χρόνια, τον Μάρτιο του 2024, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ σε αγώνα απέναντι στην Έβερτον.
Just Gary Oldman and Daniel Day-Lewis watching Millwall vs. Charlton in the Championship 😲
— Men in Blazers (@MenInBlazers) January 24, 2026
Both are lifelong Millwall fans and Oldman's father even made a handful of appearances for the club 🦁 pic.twitter.com/nQGjuoOR6U
Πηγή:athletiko.gr
