Ζέτα Μακρυπούλια: Η ψυχοθεραπεία και η επιλογή να μην κάνει οικογένεια

Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, την ψυχοθεραπεία αλλά και για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της στο Youtube.

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα αρνητικά σχόλια και το φλερτ μέσα από τα social media

Η γνωστή παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε “μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;”. Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στα social media, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε:« Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει».

Σε ερώτηση της Μαρίας Σολωμού για το αν φλερτάρει από τα social media, η παρουσιάστρια απάντησε: «Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ».

Σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται με το πέρασμα του χρόνου, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Οι αλλαγές με δυσκολεύουν παρά πολύ. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ ανθρώπους. Επενδύω σε όλες μου τις σχέσεις, δίνω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου, δεν μπορώ στα ξαφνικά να τα διαγράψω όλα και να βγάλω κάποιον από τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω αυτά που δίνω, δεν έχω αυτή την απαίτηση».

«Μεγαλώνοντας, ενώ υπήρξα ένας παρά πολύ βολικός άνθρωπος, με απίστευτη υπομονή, βλέπω πλέον, ότι δεν είμαι τόσο. Αυτό το έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες. Δεν είναι κακό το να αλλάζεις. Βάζω τα όρια μου, που παλιά δεν το έκανα. Δουλεύω πολύ με την ψυχολογία μου και τα τελευταία χρόνια έχω πολλές φορές τις κλειστές μου», συμπλήρωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Στο θέμα του χρόνου υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι μήπως δεν προλάβω να κάνω κάποια πράγματα. Περνάς πολλά χρόνια που νομίζεις ότι όλα θα γίνουν, όποτε όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι έτσι, γκρεμίζονται όλα. Ο χρόνος έρχεται κάποια στιγμή και περιορίζει τα πράγματα, όποτε όλα πρέπει να γίνονται τη σωστή στιγμή.

«Η χαρά που είχα κάποτε, είδα ότι δεν κρατάει»

Για τις περιόδους που έχει τις κλειστές της, η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε: «Μέχρι μια ηλικία ζεις τα πράγματα και νομίζεις ότι θα είναι πάντα έτσι. Έρχεται μία φάση όμως, που χτυπάει ένα καμπανάκι και νομίζω ότι αυτό με έχει κάνει να είμαι πιο κλειστή και εσωστρεφής. Εκεί λοιπόν που χτυπάει το καμπανάκι, συνειδητοποιείς ότι τίποτα δε μένει για πάντα. Αυτό είναι μία καμπάνα που με χτύπησε βαριά εμένα. Η χαρά που είχα κάποτε, είδα ότι δεν κρατάει. Εγώ τις κλειστές μου δεν τις έχω δύο μήνες, τις έχω δύο χρόνια και δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσουν».

Για την εξωτερική της εμφάνιση, η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε: «Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση πιστεύω ότι έχω δυνατό dna, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν με δω ξαφνικά να παραμορφώνομαι, μπορεί να τρελαθώ. Ας συμφιλιωθούμε με αυτό το πράγμα».

Όσον αφορά στην επιλογή της να μην κάνει οικογένεια, η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό».

Κλείνοντας η Ζέτα Μακρυπούλια τόνισε: «Επειδή έχω δουλέψει παρά πολύ και έχω χάσει πολλά πράγματα της ζωής λόγω του ότι ήμουν είτε σε ένα στούντιο είτε στο θέατρο. Πλέον τα έχω απλοποιήσει τα πράγματα και μου αρέσει που μπορώ να επιλέγω τι θα κάνω».

About Post Author