Η Σοφία Πολυζωγοπούλου «σπάει» τη σιωπή της: «Είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση»

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (20/06) ο Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Θυμίζουμε πως μετά τον ξυλοδαρμό η δικηγόρος έλαβε μηνύματα στο κινητό της προκειμένου να λάβει ο κύριος Λύτρας τα προσωπικά του αντικείμενα αλλά και κάποια χρήματα που χρειαζόταν.

Τελικά η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα και η κόρη του μπήκαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου την Τρίτη (18/06) για να πάρουν όσα χρειάζονταν, με την 37χρονη να πατά το panic button και στη συνέχεια να λιποθυμά αφού βρισκόταν σε σύγχυση.

Με αφορμή τα όσα έγιναν το βράδυ εκείνο και τα μηνύματα που αντάλλαξε η ίδια με την κόρη του Απόστολου Λύτρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση στον Πέτρο Κουσουλό και την εκπομπή “Ανοιχτές Υποθέσεις”.

“Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί τους γονείς μου. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο, ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν. Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα προέχουν άλλα, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο viber και γράφουν διάφορα, ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι.

Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει, υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω” δήλωσε στον Πέτρο Κουσουλό η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

About Post Author