Νικολέττα Καρρά: Μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της

“Αυτή την περίοδο κοιτάζω να χαλαρώσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν έχω απωθημένα ούτε θέλω να ξεσκάσω, δεν ήμουν ποτέ σκασμένη”.

Ήταν στις αρχές του περασμένου Μάη που έγινε γνωστό πως μετά από επτά χρόνια γάμου, η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης χώρισαν. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, αν και έκαναν αρκετές προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους. Η ηθοποιός δεν είχε μιλήσει μέχρι σήμερα για τον χωρισμό της

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος συνάντησε τη Νικολέττα Καρρά κι εκείνη δήλωσε τα εξής: «Αυτή την περίοδο κοιτάζω να χαλαρώσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν έχω απωθημένα ούτε θέλω να ξεσκάσω, δεν ήμουν ποτέ σκασμένη. Μια χαρά ήμουν, μια χαρά είμαι και τώρα. Οι φίλοι πάντα είναι ψυχοθεραπεία… Στα σοβαρά θέματα, βέβαια, πάντα είμαστε μόνοι μας και τις σοβαρές αποφάσεις τις παίρνουμε μόνοι μας. Δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα ούτε αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου κι όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα, που εκεί θέτω όριά μου».

https://youtu.be/uNIJgbbsS6k

Η Νικολέττα Καρρά δείχνει αποφασισμένη να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours