Δελτία ειδήσεων: Αλλάζει ο χάρτης

Σε ποια κανάλια μετατοπίζεται η ώρα έναρξης και πως θα γίνεται το “παιχνίδι” της ενημέρωσης από το φθινόπωρο;

Ένα διαφορετικό τοπίο ανταγωνισμού διαμορφώνεται στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών με την έναρξη της νέας σεζόν. Όπως προκύπτει από τις αλλαγές και τον σχεδιασμό που κάνουν παλαιοί και νεοεισερχόμενοι σταθμοί, θα έχουμε διαφορετική ώρα έναρξης για τα έξι από τα συνολικά επτά πανελλαδικά κανάλια και άλλο δελτίο ανά μισή ώρα.

Τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής: ο ΣΚΑΪ προχωρά στη μετακίνηση του δελτίου με τη Σία Κοσιώνη από τις 19:30 στις 20:00, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση του One, του νέου τηλεοπτικού σταθμού που θα ενταχθεί στον ανταγωνισμό των ελεύθερων καναλιών στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται από τους ιθύνοντες στο κανάλι, θέλει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να βγαίνει στον αέρα καθημερινά στις 20:30. Η επιλογή της ώρας δεν είναι τυχαία, καθώς όχι μόνο δίνει τη δυνατότητα στον σταθμό να έχει διακριτό σημείο εκκίνησης στο πλαίσιο του ανταγωνισμού, αλλά παραπέμπει και στην πρώτη «χρυσή» περίοδο του Mega, με κεντρικό δελτίο στις 20:30.

Έτσι στις 19:00 θα παραμείνουν ο Alpha και το Open, στις 19:30 θα ακολουθεί ο ΑΝΤ1, στις 19:50 το Star, στις 20:00 ο ΣΚΑΪ, στις 20:30 το One και στις 21:00 η ΕΡΤ.

Πηγή: Realnews

About Post Author

+ There are no comments

Add yours