Τάκης Παπαματθαίου – νοσοκομείο: “Ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό”

Τάκης Παπαματθαίου – νοσοκομείο: Τι γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook

Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο γνωστοποίησε την επιβάρυνση της υγείας του ο γνωστός ηθοποιός, Τάκης Παπαματθαίου. Συγκεκριμένα, ο ίδιος γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook όπυ εξηγεί ότι νοσηλεύεται με πνευμονία. Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, είχε ήδη ανεβάσει υψηλό πυρετό πριν 5 ημέρες κατά την διάρκεια της παράστασης, που συμμετέχει, με τίτλο «Παγίδα», όμως δεν μπορούσε να την εγκαταλείψει, καθώς έχει κεντρικό ρόλο.

Το αποτέλεσμα ήταν η υγεία του να επιβαρυνθεί σημαντικά και να καταλήξει στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία. Στην ανάρτηση, που έκανε στο Facebook δημοσίευσε μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και στην λεζάντα περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του.

“Ανέβασα πυρετό αλλά έπρεπε να παίξω”

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, Βοήθεια μας. Η φωτό είναι χτεσινή από εφημερεύον νοσοκομείο, εδώ στην Αθήνα.Ευτυχώς είχε προγραμματιστεί έτσι κι αλλιώς πενθήμερο ρεπό. Η κούραση μας μεγάλη, αλλά η χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη αφού μαζί με την “Ιφιγένεια” η δικιά μας παράσταση “η Παγίδα”αποτελούν τις δύο μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού καλλιτεχνικά και εισπρακτικά. Λοιπόν,ο άτυχος της παρέας ήμουνα εγώ. Στις 10 Αυγούστου , ημέρα γενεθλίων μου(!) , ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό Όμως έπρεπε να παίξω.’Οπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις.Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει..σε σας μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό,σε μας όμως είναι κάτι το συνηθισμένο..

“Παλιάτσο,μην κλαίς στα συντρίμμια της καρδιάς σου”

Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία. Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση.Πραγματι εδώ και τρείς μέρες υπάρχει σημαντική βελτίωση. Αυτή την ανάρτηση την έκανα, όχι για να κοινοποιήσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά για να σας θυμίσω πόσο ιδιαίτερο είναι το επάγγελμα μας.’Ενα επάγγελμα που παραμένει ελεύθερο και λεηλατημένο..η γνωστή φράση : Ridi pagliacco-Γέλα παλιάτσο ! παραμένει επίκαιρη.Οι στίχοι της άριας τα λένε όλα.. “Παλιάτσο,μην κλαίς στα συντρίμμια της καρδιάς σου . Πάρε κουράγιο,σήκω,βάψε το πρόσωπο σου, φόρεσε τα ρούχα σου.Το κοινό πλήρωσε και θέλει να γελάσει με σένα.Γελα παλιάτσο, έτσι κι αλλιώς ένας παλιάτσος είσαι,γέλα παλιάτσο!!”.. Αυτά και εις άλλα με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours