Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος. Δούλεψε για 25 συνεχή χρόνια στο Εθνικό Θέατρο από όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε.

O Mπάμπης Γιωτόπουλος είχε πολλές παραστάσεις στο ενεργητικό του, δεκάδες σήριαλ και ταινίες. Από τις τελευταίες φορές που συμμετείχε σε σίριαλ στην τηλεόραση ήταν στο «Ταμάμ» του AΝΤ1.

Tη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

“Μπαμπης Γιωτόπουλος ένας αγαπημένος φίλος ένας υπέροχος ηθοποιός από τον κατάδικο ως το έτερος εγώ και από όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζί ήταν τιμή μου και χαρά μου που τον γνώρισα θα μας λείψει πολύ γεια σου πρίγκιπα καλό ταξίδι …” έγραψε σε ανάρτηση του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

“Δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου. Και μόνο το να βλέπεις να παίζουν τόσο σπουδαίοι ηθοποιοί στο Εθνικό είναι σχολείο από μόνο του. Έχω να πάω πολύ καιρό στο Εθνικό, από τότε που τελείωσα μαζί του δεν το έχω επισκεφθεί. Αισθάνομαι περίεργα μετά από 25 χρόνια που ήμουν εκεί. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, τότε ήταν πιο αυστηρά. Εμείς είχαμε πολύ ωραίους δασκάλους τότε, πραγματικούς δασκάλους. Ήταν άνθρωποι με προσωπικότητα και μόρφωση. Τώρα ο καθένας τα ξέρει όλα, δεν δέχεται καλοπροαίρετες συμβουλές και γίνεται εύκολα και σκηνοθέτης” είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο iporta.gr.
.
“Δεν έχω απωθημένα στο πεδίο συνεργασιών γιατί έπαιξα δίπλα σε θηρία. Θα ήθελα όμως να παίξω τον «Κατά φαντασία ασθενή» του Μολιέρου. Παρ’όλο που έχω παίξει το έργο σε δεύτερο ρόλο, θα ήθελα να κάνω και τον πρωταγωνιστικό” τόνιζε.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours